Da jeg startede ved Mette havde jeg svært ved at koncentrere mig og huske var helt umuligt. Jeg havde vanskeligt ved bare at holde 1 bold i luften ad gangen. Jeg havde svært ved sociale arrangementer og var meget lydfølsom. Det er nogle af de følger, som jeg har fået med i bagagen efter en operation for brystcancer, kemoterapi og strålebehandling.

Der gik ikke længe efter jeg startede på individuelle samtaler, hjemmetræning og genoptræning på hold, at jeg kunne mærke en langsom forbedring. Efter 10 ugers samarbejde kan jeg deltage i sociale arrangementer og koncentrerer mig om, at føre en samtale der giver mening.

Jeg glæder mig til fortsat samarbejde og ser frem til at se, hvor vi bliver ført hen

 

Helle 47 år Kræft

Efter en lang periode med uro og ubalance i min hverdag efter min brystkræft, søgte jeg råd og støtte hos Mette til bedre at kunne forstå min situation og hvad jeg kunne gøre fro at få det bedre. I mødet med Mette har jeg oplevet en høj grad af empati og indlevelse samt lydhørhed. Hun møder mig lige der hvor jeg er den dag vi ses.

Vi kan tale frit om tingene, samtidig formår Mette at give en konstruktiv og faglig feedback.

Kombinationen af  samtaler og træning  for krop og min hjerne har været effektive, idet de har givet mig den ro og balance, og en større accept af mig selv. Jeg har fået en større og samlet forståelse af min egen situation.

Tina, 58 år.

Mette har en stor faglig viden om hjernetræning, som hun formidler meget professionelt på sin egen helt fantastiske måde fyldt med humor. Hun skaber et rum med tryghed, så der er plads til os alle, med alle vores særheder/skavanker og vi kan grine sammen.

Kirsten 53 år

Mette er grundig og dygtig og gør en forskel i min hverdag. Hun gør et godt og omhyggeligt forarbejde, så hun kan sammensætte et helt personligt hjernetrænings program. Gennem samtalerne hjælper Mette  mig tilbage til en hverdag med så få senfølger som muligt efter et kræftforløb. Jeg er blevet bedre til at lave strategier, når jeg skal koncentrere mig og jeg kan bedre overskue min hverdag

At Mette selv har været gennem et kræftforløb betyder, at jeg ikke behøver at forklare præcis, hvordan jeg har det, hun har selv mærket senfølger og kender mange af mine problematikker.

 

Hanne 55 år

Gennem min træning og samtaler ved Mette har jeg fået gode redskaber til at få styr på mine tanker og bekymringer. Jeg får hver gang sorteret og finder frem til hvad der er vigtigt for mig lige nu. Jeg har lært at bruge pyt knappen og acceptere det jeg kan efter jeg har været syg.

Træningen  af min kemohjerne og hjemmeprogrammet  har gjort, at jeg bedre kan fokusere og koncentrere mig  og jeg tør nogle flere ting.

Jeg møder empati og forståelse – jeg tør at vise hvem jeg er. Jeg har lært at bruge pyt knappen og acceptere det jeg kan efter jeg har været syg.

Birthe 50 år

 

Jeg kan føle mig helt fyldt op, men efter jeg ikke har været ved Mette – komme ud og få snakket, bliver jeg ligesom renset og tømt ud, så jeg er klar igen. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan komme og sige alt, hvad man føler og få bekræftet at jeg ikke er den eneste der føler og tænker som jeg gør – at det faktisk er almindeligt efter at have haft kræft. For mig er det et fristed i hverdagen.

Trine 25 år.

 

Kathrine fortæller om sin oplevelse af sin telefoncoaching:

Jeg har haft stor glæde af telefoniske samtaler. Dels giver det en fleksibilitet ift. at prioritere samtalerne, som kan være svært i hverdagen, og som derudover kan være svært, når man i forvejen befinder sig i en presset situation. Dels gav det mig en ro. Jeg kunne sidde hjemme, jeg kunne notere frit, når der var sætninger, følelser eller gode råd der var vigtige at huske sig selv på. Jeg kunne gå lidt rundt og tale frit – noget der nogle gange kan være svært for mig, når svære samtaler skal i gang.
Mette er god til at strukturere samtalen og komme rundt om de vigtige elementer i samtalen – for mig har det kun været positivt at blive coachet telefonisk og jeg er meget tilfreds og glad for udbyttet af vores samtaler

Hvordan foregår det

I samtalerne arbejder vi ud fra et emne, som er vigtigt for dig at få talt om og finde en løsning på. Sammen finder vi ud af hvilke mål, der er vigtige for dig at nå for at få løst det problem du står overfor. Jeg lytter til, hvad du fortæller og stiller undervejs en række spørgsmål. Derved kan jeg hjælpe dig med at få set dine problemer fra flere vinkler og hjælpe dig til at du selv finder de metoder og værktøjer du skal bruge for at du når de mål du gerne vil. Samtalerne tager ofte ml. 1-1½ time. Betaling foregår altid før samtalen starter. Du kan se hvordan du betaler her

Du kan booke din tid online her:

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 28199060. Jeg giver gerne 30 minutters gratis rådgivning til dig, jeg ikke har talt med før.

 

Det gør du blot ved at trykke på knappen herunder:

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig her

Send